16 Haziran 2011 Perşembe

Karımla Sevişmelerimiz - Hayaldi, Gerçek Oldu.

     3 gündür karımla seks yapmıyoruz. Benim mekanizma teklemeye başladı. En son seks yaptığımızda, olayın yarısında yumuşamaya başlayan aletimin şarjı  sonlara doğru iyice alarm vermeye başladı. En sonunda karım üstümde çılgın gibi orgazm olurken klitorisini benim yumuşak süngerimsi dokuya sürte sürte boşalmak zorunda kaldı.

     Gece uyuduğumda aşağıdaki sahnelere benzer bir rüya gördüm. Güya karım, tehlikeli sahnelerde benim yerime oynamak üzere, takım teşkilatı tam anlamıyla çalışan,  sarışın, kaslı, yakışıklı, hard diskli, havada karada suda çalışan bir dublör bulmuş. Vatandaş ıssız bir deniz kenarında, kumların denizle birleştiği yerde, karıcığımı tam anlamıyla evire çevire derler ya, öylesine becerdi rüyamda...

     Ne diyelim? Kader utansın. Bir zamanlar, kerkenez gibi karımın üstünden inmezken, şimdiki duruma bakın... HAYALDİ, GERÇEK OLDU. Bizim evin seks filmlerinde başrol oynarken, şimdi kamera arkasında esas oğlanla kızı seyredip bir rol bekleyen figürana terfi ettim.

     Ammaannn... Ne diyebilirim ki şimdi? Ağlayak da iki gözden mi olak? Olup olacağı, en fazla benim rüya gerçeğe dönüşür. Elin oğlu karımla beraber rol keserken, ben de oturup kenarda filmi canlı izlerim. Belki benim bacak arasında uyuyan güzele de bir faydası dokanır, ne biliim?





























3 yorum:

  1. Resimler harika.bu fantazi muhakkak yapacağım, yer bile tespit edildi.:)
    Bir arkadaşım vardı, bir çiftin evine gidiyordu, evin kadınını sikerken eşi seyrediyormuş, ikiside farklı zevkler alıyormuş. Böyle bir çift güzel olurdu...

    YanıtlaSil
  2. Neticeyi merakla bekliyorum. Deneyimlerini paylaşırsan yol gösterici olabilir belki...

    YanıtlaSil
  3. Ormanda çok yaşadım ama sahilde henüz bu denlisini yaşamadım. Tıpkı resimlerdeki gibi bir sikişin olacağı yer var..tabiki ulaşmak biraz zahmetli ama değecek.

    Anadan doğma, hiç çekinmeden, sağa sola bakmadan rahatla..harika bir seks olur diye düşünüyorum.
    Sizin gibi seksi bu kadar seven uyumlu bir çift bunu muhakkak denemeli bence.

    YanıtlaSil